header 2

Onze bedrijfsonderdelen

Wij opereren vanuit een aantal locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. In Amsterdam staat onze moderne import/export terminal. Daarnaast opereert Air BP vanuit een locatie bij Schiphol. Onze BP Raffinaderij Rotterdam is de op één na grootste olieraffinaderij van Europa en is gevestigd in het Rotterdamse havengebied met locaties Europoort en Pernis.

Klanten van BP in Nederland bevinden zich in de industrie, de scheepvaart, de luchtvaart, de land-, tuin- en bosbouw, de bouw en grondverzetbedrijven, de transport- en garagesector. Daarnaast hebben we natuurlijk de eindgebruikers.

BP Nederland houdt zich voornamelijk bezig met de marketing en verkoop van bovengenoemde producten. Naast het vinden van nieuwe klanten is het vooral een uitdaging om klanten in de huidige concurrerende markt te behouden. Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie is dan ook essentieel.

De weggebruiker in Nederland kan terecht bij zo’n 380 BP service stations, waarmee BP één van de grotere partijen op de Nederlandse brandstoffenmarkt is.