header 3

Adviserend

Bij BP zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor diverse functies. Op welke functie je ook solliciteert, wij vinden het altijd belangrijk dat je in het team van BP past. Plezier en beleving zijn de pijlers voor onze medewerkers. Onze 9 waarden staan te allen tijde centraal voor onze gasten. Wil je weten welke 9 waarden dat zijn? Bekijk ze hier. 

 • Food Service Support

  Je begeleidt en adviseert de leidinggevende en medewerkers van het Wild Bean Café op onze BP service stations. Tijdens regelmatige bezoeken aan de BP service stations in jouw regio, richt je je op de uniforme opvolging van de Wild Bean Café manual en procedures. De focus ligt op klantvriendelijkheid, gastgerichtheid, actieve verkoop en HACCP.  Daarnaast geef  je training aan de leidinggevenden over specifieke onderwerpen.

  Opleiding: HBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Recruiter

  Je werkt nauw samen met je collega recruiter, de HR adviseurs en het lijnmanagement. Samen met je collega recruiter ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden omtrent de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. De selectie van medewerkers vindt plaats op diverse locaties in het land.

  Opleiding: HBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie