Managementfuncties bij BP

Managementfuncties bij BP

Bij BP zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor diverse functies. Op welke functie je ook solliciteert, wij vinden het altijd belangrijk dat je in het team van BP past. Plezier en beleving zijn de pijlers voor onze medewerkers. Onze 9 waarden staan te allen tijde centraal voor onze gasten. Wil je weten welke 9 waarden dat zijn? Bekijk ze hier

 • Cluster manager

  Je bent verantwoordelijk voor meerdere BP service stations. Je coacht, traint en begeleidt medewerkers en voert verzuim, functionerings- en boordelingsgesprekken met deze medewerkers. Je hebt structureel overleg met de Assistent Managers en indien van toepassing met de managers van het Wild Bean Café. Je rapporteert aan de regio manager. In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer maar ook voor performance gerichte (dag)targets, omzet, rendement, klanttevredenheid en personeelsprestaties.

  Opleiding: HBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Bedrijfsleider

  Je bent verantwoordelijk voor een BP service station. Je coacht, traint en begeleidt medewerkers en voert verzuim, functionerings- en boordelingsgesprekken met deze medewerkers. Je hebt structureel overleg met de Assistent Manager en indien van toepassing met de manager van het Wild Bean Café. Je rapporteert aan de regio manager. In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer maar ook voor performance gerichte (dag)targets, omzet, rendement, klanttevredenheid en personeelsprestaties.

  Opleiding: HBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Horecamanager / Manager Wild Bean Cafe

  Het Wild Bean Café is een aparte counter van ons service station, waarin we bezig zijn met de bereiding en verkoop van bake-off producten, knapperige vers belegde broodjes en snacks. Als manager van het Wild Bean Café vervang je de manager bij diens afwezigheid, naast je werkzaamheden als Wild Bean Café Medewerker. Je bent tijdens vervanging verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het BP service station in het Wild Bean Café. Je hebt structureel overleg met de manager en de Assistent Manager. Je rapporteert aan de manager. In deze rol geef je leiding aan de medewerkers en ben je mede verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer. Jij zorgt voor een optimale presentatie van het food service assortiment en doet de bestellingen en het voorraadbeheer, conform HACCP regels en procedures. Je bewaakt de kwaliteit van de producten en je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling.

  Opleiding: MBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Trainee Bedrijfsleider

  Je wordt in een jaar opgeleid van Trainee tot Site Manager. Je wordt gecoacht en begeleid op onze 9 waarden, coachende en opleidingsvaardigheden, impact en overtuigingskracht en operationeel leiderschap. Daarnaast word je begeleid op meerdere BP service stations in de regio zodat je na een jaar zelfstandig een BP service station kunt runnen en onze medewerkers kunt coachen en motiveren.

  Opleiding: HBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Trainee Assistent Bedrijfsleider

  Je vervangt de manager bij diens afwezigheid, naast je werkzaamheden als Service Medewerker. Je bent tijdens vervanging verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het BP service station. Je hebt structureel overleg met de manager en indien van toepassing de manager van het Wild Bean Café. Je rapporteert aan de manager. In deze rol geef je leiding aan de medewerkers en ben je mede verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer.

  Opleiding: MBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie