header 4

Uitvoerend

Bij BP zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor diverse functies. Op welke functie je ook solliciteert, wij vinden het altijd belangrijk dat je in het team van BP past. Plezier en beleving zijn de pijlers voor onze medewerkers. Onze 9 waarden staan te allen tijde centraal voor onze gasten. Wil je weten welke 9 waarden dat zijn? Bekijk ze hier.

 • Regio allround verkoopmedewerker tankstation

  Je bent voortdurend in beweging, niet alleen van het voorterrein tot de shop en van het magazijn tot de kassa, je werkt ook nog op verschillende BP service stations in de regio. Je hebt geen vaste standplaats, je reist binnen de regio om collega’s in de regio te ondersteunen. Je zorgt dat het BP service station er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je bent belangrijk voor onze gasten door de prettige manier waarop je onze gasten te woord staat, helpt en adviseert over onze producten. Actieve verkoop is hier onderdeel van. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het afrekenen van de shopartikelen en de brandstof, het bijvullen en spiegelen van onze producten en het schoonmaken van het voorterrein, de shop en de toiletten. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden en locaties.

  Opleiding: MBO werk- en denkniveau

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Verkoopmedewerker tankstation

  Je bent voortdurend in beweging, van het voorterrein tot de shop en van het magazijn tot de kassa. Je zorgt dat het BP service station er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je bent belangrijk voor onze gasten door de prettige manier waarop je onze gasten te woord staat, helpt en adviseert over onze producten. Actieve verkoop is hier onderdeel van. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het afrekenen van de shopartikelen en de brandstof, het bijvullen en spiegelen van onze producten en het schoonmaken van het voorterrein, de shop en de toiletten. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden.

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Allround verkoopmedewerker tankstation

  Je bent voortdurend in beweging, van het voorterrein tot de shop en van het Wild Bean Café tot de kassa. Je zorgt dat het BP service station en het Wild Bean Café er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitzien. Je bent belangrijk voor onze gasten door de prettige manier waarop je onze gasten te woord staat, helpt en adviseert over onze producten. Actieve verkoop is hier onderdeel van. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken want je hebt een gecombineerde functie, je werkt de ene dag achter de kassa in de shop en de andere dag in het Wild Bean Café. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden.

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Medewerker shop en terrein

  Je bent voortdurend in beweging, van het voorterrein tot de shop en van het magazijn tot de toiletten. Je zorgt dat het BP service station er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je wordt opgeleid en gecoacht in alle taken op en rond het BP service station. Je bent belangrijk voor onze gasten door de prettige manier waarop je onze gasten te woord staat. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het verzorgen van de shop en productpositionering aan de hand van planogrammen, het bijvullen en spiegelen van onze producten en het schoonmaken van het voorterrein, de shop, de toiletten en eventueel de carwash. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden.

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Vakkenvuller BP / AH to go

  Je bent voortdurend in beweging, van de shop tot het magazijn. Je zorgt dat het BP / AH to Go tankstation er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je wordt opgeleid en gecoacht in alle taken in de winkel. Je bent belangrijk voor onze gasten door de prettige manier waarop je onze gasten te woord staat. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het verzorgen van de shop en productpositionering aan de hand van planogrammen, het bijvullen (FiFo) en spiegelen van onze producten en het schoonmaken van de shop. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden.

  ▼ Lees meer over deze functie
 • Service medewerker BP / AH to go

  Je bent voortdurend in beweging, van het voorterrein tot de shop en van het magazijn tot de kassa. Je zorgt dat het BP / AH to go tankstation er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je wordt niet alleen opgeleid en gecoacht in alle taken van een Service Medewerker maar ook in de taken die worden verrichtin de bakery. Je bent belangrijk voor onze gasten door de prettige manier waarop je onze gasten te woord staat, helpt en adviseert over onze producten. Actieve verkoop is hier onderdeel van. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het afrekenen van de bakery- en shopartikelen en de brandstof, het bijvullen (FiFo) en spiegelen van onze producten en het schoonmaken van het voorterrein, de shop en de toiletten. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden.

  ▼ Lees meer over deze functie